Prima pagină

Cuvânt de Bun Venit

        Dragi vizitatoare și vizitatori,

      Ne face o deosebită plăcere să vă urăm bun venit pe site-ul Ambasadei României în Confederația Elvețiană. Vă mulțumim pentru interesul pe care-l manifestați față de activitatea Ambasadei României la Berna și sperăm ca, prin acest website, să venim în întâmpinarea dorinței și interesului dumneavoastră de a găsi informații utile despre România, despre relațiile și cooperarea româno-elvețiană atât în plan bilateral, cât și în plan european și internațional.

      Veţi găsi, de asemenea, informaţii despre comunitatea românilor din Elveţia și despre serviciile consulare oferite de Ambasadă.

      Rubrica „Actualitatea ambasadei” oferă o imagine de ansamblu a activităților noatre de diplomație publică iar rubrica „În curând” conține informaţii privind evenimentele destinate comunităţii româneşti din Elveţia.

      Vizitatorii străini vor putea explora multiplele faţete ale relaţiei dintre Bucureşti şi Berna, referitoare la oportunităţile de afaceri din România, înscrierea la studii, viaţa culturală sau cele mai potrivite destinaţii turistice.

     Solicitările dumneavoastră vor primi cât mai rapid un răspuns, ori de câte ori, informaţiile deja existente pe website sau în selecţia de legături utile nu răspund întrebărilor dumneavoastră.

      Comentariile şi sugestiile dumneavoastră sunt binevenite, ele ne pot ajuta să ameliorăm acest instrument de comunicare ce vă este destinat.

      Vă invităm călduros să vizitaţi aceste pagini şi vă mulţumim pentru încrederea pe care ne-o acordaţi.

 

                                                                Ambasada României în Confederația Elvețiană

 

 

Acreditarea jurnaliștilor și observatorilor externi la alegerile de la 26 mai 2019

16.04.2019

La alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European de la 26 mai 2019, procedurile de acreditare a reprezentanților externi ai mass media,…

Alegerile europarlamentare, 26 mai 2019

14.03.2019

Duminică, 26 mai 2019, vor avea loc alegeri pentru Parlamentul European. Lista secțiilor de votare organizate în străinătate va fi publicată cel mai…

GHIDUL ALEGĂTORULUI ROMÂN

23.04.2019

Ghidul alegătorului român în străinătate …