Despre noi

Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al României în Elveţia

 

Vlad VASILIU

Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al României

 în Confederația Elvețiană

            

 

Stimate doamne,

Stimaţi domni,

Vă mulţumim pentru interesul manifestat față de site-ul Ambasadei României în Confederația Elvețiană și Principatul Liechtenstein.

Ne dorim să stabilim astfel un contact permanent între noi şi dumneavoastră, precum și un dialog constructiv, care să ne ajute la o mai bună cunoaştere reciprocă.

Suntem convinși că doar împreună vom reuşi să realizăm obiective majore şi trainice. Avem, de aceea, o nouă abordare a cooperării noastre și vă adresăm invitația de a fi alături de noi și de a ne transmite sugestiile și așteptările dumneavoastră. Sperăm ca împreună să contribuim la crearea unui climat mai bun pentru comunitatea românească din Elveția și Principatul Liechtenstein.

Celor care încă nu cunosc România le adresăm invitaţia de a o vizita cât mai curând şi de a descoperi, astfel, minunata noastră țară!

 

 

 

Lista și programul secțiilor de votare din Elveţia la alegerile prezidențiale din 22, 23 și 24 noiembrie 2019

16.10.2019

Lista secțiilor de votare din Elveţia la alegerile prezidențiale din anul 2019: Geneva 1 – Chemin…

România - un partener european de încredere, supliment dedicat țării noastre de ziarul german Die Welt și Global FDI Reports

07.12.2019

Die Welt a publicat un supliment dedicat României, realizat în parteneriat cu Global FDI Reports. Suplimentul, intitulat „România – un partener european …

BC CSU Sibiu a spart gheața și în FIBA Europe Cup, reușind să se impună pe terenul lui Fribourg Olympic cu de 91-69

21.11.2019

BC CSU Sibiu a spart gheața și în FIBA Europe Cup, reușind să se impună pe terenul lui Fribourg Olympic…