Despre noi

Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al României în Elveţia

 

Vlad VASILIU

Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al României

 în Confederația Elvețiană

            

 

Stimate doamne,

Stimaţi domni,

Vă mulţumim pentru interesul manifestat față de site-ul Ambasadei României în Confederația Elvețiană și Principatul Liechtenstein.

Ne dorim să stabilim astfel un contact permanent între noi şi dumneavoastră, precum și un dialog constructiv, care să ne ajute la o mai bună cunoaştere reciprocă.

Suntem convinși că doar împreună vom reuşi să realizăm obiective majore şi trainice. Avem, de aceea, o nouă abordare a cooperării noastre și vă adresăm invitația de a fi alături de noi și de a ne transmite sugestiile și așteptările dumneavoastră. Sperăm ca împreună să contribuim la crearea unui climat mai bun pentru comunitatea românească din Elveția și Principatul Liechtenstein.

Celor care încă nu cunosc România le adresăm invitaţia de a o vizita cât mai curând şi de a descoperi, astfel, minunata noastră țară!

 

 

 

Acreditarea jurnaliștilor și observatorilor externi la alegerile de la 26 mai 2019

16.04.2019

La alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European de la 26 mai 2019, procedurile de acreditare a reprezentanților externi ai mass media,…

Alegerile europarlamentare, 26 mai 2019

14.03.2019

Duminică, 26 mai 2019, vor avea loc alegeri pentru Parlamentul European. Lista secțiilor de votare organizate în străinătate va fi publicată cel mai…

GHIDUL ALEGĂTORULUI ROMÂN

23.04.2019

Ghidul alegătorului român în străinătate …