Actualitatea ambasadei

Hramul Bisericii Sf. Andrei din Basel

 

În ziua de 30 noiembrie 2013, Ambasadorului României în Elveţia a participat la  Hramul Bisericii ortodoxe Sfântul Andrei din Basel unde oficiază ca preot paroh Părintele Laurenţiu Precup.

Liturghia a fost oficiată de Înalt Prea Sfinţia Sa, Mitropolitul Iosif pentru Europa Occidentală şi Meridională, Părinţii parohi Laurenţiu Precup, Marius Manea, Vicarul Timotei şi diaconul Bogdan.

La ceremonia religioasă şi agapa organizată în finalul liturghiei au fost prezenţi peste 80 enoriaşi ortodocşi, români şi elveţieni.

În seara zilei de 29 noiembrie 2013, la Biserica Sf. Andrei din Reinach/Basel a avut loc un concert de muzică clasică, cu participarea muzicienilor Alexandra Oancea, Orsolya Sepsi şi Ioana Ilie care au interpretat piese din creaţia lui Arcangello Corelli şi Antonio Vivaldi.

 

FOTOCRONICA

Lista și programul secțiilor de votare din Elveţia la alegerile prezidențiale din 22, 23 și 24 noiembrie 2019

16.10.2019

Lista secțiilor de votare din Elveţia la alegerile prezidențiale din anul 2019: Geneva 1 – Chemin…

România - un partener european de încredere, supliment dedicat țării noastre de ziarul german Die Welt și Global FDI Reports

07.12.2019

Die Welt a publicat un supliment dedicat României, realizat în parteneriat cu Global FDI Reports. Suplimentul, intitulat „România – un partener european …

BC CSU Sibiu a spart gheața și în FIBA Europe Cup, reușind să se impună pe terenul lui Fribourg Olympic cu de 91-69

21.11.2019

BC CSU Sibiu a spart gheața și în FIBA Europe Cup, reușind să se impună pe terenul lui Fribourg Olympic…